Ma 2019. szeptember 15. vasárnap, Enikő napja van. Holnap Edit napja lesz.

Eladó weboldalak és eladó domain nevek

Eladhatatlan - Ingyenes hirdetések feladása gyorsan, regisztráció nélkül

 • Az oldalon 16 kategóriában találhatóak hirdetések.
 1. Segítség

  Szükséges-e regisztráció?

  Nem. Oldalunkon nincs szükség regisztrációra. Az eladás, vétel vagy csere is ingyenes a tophirdetesek.hu rendszerén. Az ingyenes hirdetés feladásakor fontos, hogy létező e-mail címet adj meg. A megadott e-mail-re érkezik az általunk kiküldött törlési kód, amivel később is egyszerűen törölhető a hirdetés.

  Hogyan adhatok el?

  A Hirdetés feladás menüpont segítségével töltsd ki minél részletesebben az űrlapot és a Beírás gomb megnyomásával a hirdetés azonnal megjelenik a oldalunkon.

  Jutalék

  A csere-bere, vétel és eladás az oldalon teljesen ingyenes.

  Ki felelős az eladott termékért, az adás-vétel vagy a csere korrekt lebonyolításáért?

  A tophirdetesek.hu lehetővé teszi az internetes adás-vételt, csereberét a lehetséges vevők és eladók, illetve cserélő és bérlő felek "egymásra találásának", ugyanakkor a cseréket és bérléseket követően az eladott, elcserélt termékek eredetiségéért és az adás-vétel, továbbá a cserélés lebonyolításáért nem felel.
  A felelősség elsősorban az eladót vagy bérbe adót terheli, és másodsorban a vevőt, vagy bérbe vevőt akinek felelőssége, hogy a vásárlás előtt a lehetőségeinek megfelelően alaposan tájékozódjon a termékről és meggyőződjön arról, hogy minden szempontból megfelelő neki. Csere esetén a csere korrekt lebonyolításáért mindkét cserélő felet terheli a felelősség.

  Milyen cikkeket tilos árulni és cserélni a tophirdetesek.hu weblapon?

  A következő dolgokat tilos árulni, vagy cserélni a tophirdetesek.hu oldalain:
  -alkohol
  -hitelkártya
  -gyógyszer
  -kábítószer
  -engedélyköteles lőfegyver
  -tűzveszélyes anyag
  -robbanószer, pirotechnikai eszköz
  -emberi szerv
  -üdülési utalvány
  -emailcím, közösségépítő oldal meghívói
  -lopott áru
  -pornográf anyag
  -hamisított márkás ruha, óra, stb.

  Valamint bármely olyan, gyűlöletkeltésre vagy mások érzelmeinek megzavarására alkalmas tárgy amelyet a tophirdetesek.hu saját döntése szerint annak tekint.
Társoldalak
Partnerprogram
Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal. Amennyiben felkeltette érdeklõdésed ez a lehetõség, kérjük illesszd be az alábbi kódok egyikét oldaladba, majd lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolat menûpont segítségével. Hamarosanl viszonzásként felkerülsz Partnereink közé.
Miért érdemes?
gyors ⋅ egyszerû ⋅ átlátható ⋅ teljesen ingyenes ⋅ nincs regisztráció ⋅ azonnali megjelenés ⋅ korlátlan hirdetés ⋅ fényképes tophirdetesek.hu
© 2017 - 2019. TopHirdetések